Az R-Trade címszavakban 

  • Hörmann szekcionált kapuk és Berry billenőkapuk egyedi, méretre szabott telepítését, nyílászárókat és kaputechnikai megoldásokat kínálunk
  • több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk kaputelepítésben
  • teljes körű szolgáltatást nyújtunk ipari és otthoni igényekhez is


Miért az R-Trade?


Ahány ház, annyi szokás és annyiféle ízlés és igény. Nem kell vakon bíznia bennünk, Garázsvarázsló programunkat azért készítettük, hogy a látvánnyal megkönnyítsük a döntést: milyen garázskapu illene pontosan az Ön házához. Válassza ki az épület színét, adja meg a garázsbejárat méreteit, és a további lehetséges paramétereket, majd tekintse meg az alternatívákat és döntsön ezek ismeretében!


Tárt kapukkal várjuk!


A vállalkozás alapítása óta garázskapuk és ipari nyílászárók ezreit építettük be pontosan, megbízónk igényeinek megfelelően. Folyamatosan fejlődünk, melynek alapja ügyfeleink megelégedettsége. Az ipari épületekben felmerülő minden kaputechnikai kérdésre van válaszunk, bármilyen speciális igény merüljön is fel. Teljes körű és épületre szabott megoldást kínálunk tűzgátló, vagy gyorsfutású ponyvakapuktól, a kerítésrendszereken át a rámpa kiegyenlítőkön keresztül a hétköznapi szalagfüggönyig, vagy kerítésrendszerekig. Ön a méreteket és elvárásait adja – mi a kész kaput, ilyen egyszerű! Tekintse meg, milyen kapu felelne meg Önnek, vagy kérje online ajánlatunkat!


Telephely


Irodánkat, valamint bemutatótermünket Várpalotán, Inota városrész területén, a 8-as főközlekedési út 25-ös km szelvényénél találja. GPS koordináta: Bemutatótermünkben lehetősége van arra, hogy az általunk forgalmazott kapuk működésének elvét üzemelés közben bemutassuk.